FIAT Marea Fan Club

Usmívejte se na Marušky, Marušky se budou usmívat na vás!
Právě je 20 lis 2019, 14:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: konektory rádia
PříspěvekNapsal: 04 pro 2006, 17:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
ahoj, slyšel sem že origo autorádia v mařenkách mají malé iso konektory nebo co a chystám se koupit jiné,ale všude píšou iso konektor,určitě existuje nějaká redukce,ale za kolik?a jaxe tam instaluje?děkuju

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2006, 19:46 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2006, 00:00
Příspěvky: 37
Bydliště: Nové Město na Moravě
Motor: Multipla 1,6 16V
nevím, jak vypadá ISO konektor, ale mařenky mají zapojení takovéhle

http://sweb.cz/Esko4/iso_conector.gif

Tak to omrkni a porovnej:-)

LaK

_________________
Fiat Multipla 1,6 16V r.v.1999 + LPG, koktající na benzín...
Škoda Felicia Combi 1,3 MPI 50KW r.v.2000 + LPG
ex Weekendová stříbrná Mařenka JTD 110 ELX, r.v.2001
ex Fiat Uno 45, F.I.R.E, r.v. 1986-88 (podle toho jaký díl z jakého vraku:-))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: konektory rádia
PříspěvekNapsal: 05 pro 2006, 00:20 
Offline
Guvernér
Uživatelský avatar

Registrován: 08 pro 2005, 01:00
Příspěvky: 1645
Bydliště: Třinec +420608626551
Motor: 2,4 JTD
mobius píše:
ahoj, slyšel sem že origo autorádia v mařenkách mají malé iso konektory nebo co a chystám se koupit jiné,ale všude píšou iso konektor,určitě existuje nějaká redukce,ale za kolik?a jaxe tam instaluje?děkuju

Všechny origo rádia, mají klasické ISO konektory.

Mini-ISO konektory jsou na nich také a slouží k propojení např. ovládání na volantu, Hands - Free, C.D měniče nebo ext. zesilovače.

_________________
Fiat Croma 1.9 MultiJet 16V Emotion C.A.
ex Marea Weekend 2.4 JTD HLX Verde Plutone


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 pro 2006, 17:25 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
aaaaha,takže nebude problém zapojit jiný rádio,bezva,dík moc:) akorát musim eště někde sehnat redukční rámeček

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 pro 2006, 19:42 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2006, 00:00
Příspěvky: 37
Bydliště: Nové Město na Moravě
Motor: Multipla 1,6 16V
problém by to nebyl, ani kdyby měl speciální konektory. vždycky se to dá ušmiknout a spojit čokoládou:)
LaK

_________________
Fiat Multipla 1,6 16V r.v.1999 + LPG, koktající na benzín...
Škoda Felicia Combi 1,3 MPI 50KW r.v.2000 + LPG
ex Weekendová stříbrná Mařenka JTD 110 ELX, r.v.2001
ex Fiat Uno 45, F.I.R.E, r.v. 1986-88 (podle toho jaký díl z jakého vraku:-))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 pro 2006, 17:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
to máš pravdu no :)

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 pro 2006, 17:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2006, 01:00
Příspěvky: 2386
Bydliště: Velke Kapusany SR t: +421918464284
Motor: 1,9 JTD
Mal som vonku AR a to zapojenie je ISO ale sekcia C je asi rôzna podľa výbavy je tam ovladanie CD, ovladanie na volante, a výstup na zosilovač.

Tu by som potreboval niekoho na konzultáciu, kto už mal otvorená origo.rádio. Ja tam mám 182H ale nemá vyvedené dialkove ovládanie, chcem ho ale prerobiť, lebo na volante ovládanie mám, potrebujem zistiť aký procesor je v rádiu s DO.
Ja tam mám D17006A, a ovlada cd box.

_________________
FMarea Sedan 1,9 JTD 77/105 rok2000 ROSSO PONENTE
FTipo 1,9 TDS 66/90 rok1990 je prec
Akumoto A10-70
F PUNTO 1,2 44 rok2000 sivy metal-darovany za 280€
F STILO 16 R.2001 SIVY METAL sytnator je tiez fiatak
MB B180 čierna perleť


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2007, 20:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
tak se mi podařilo vyndat origo rádio,redukci mam taky,říkal sem si že to tam jenom zaklapnu a bude to ok,ale prdlajs,nedrží tam :evil: ,dolní uchyty sou moc nahoře,přemýšlím jesli reklamovat nebo něco vymyslím a přilepim tam nějakej plast jako zarážku (nemá nebo neměl někdo stejnej problém?),akorát by mě zajímalo,sou tam dva malý iso konektory,žlutej a mam takovej pocit že modrej,jeden bude nejspíš na volant a druhej?nevíte někdo k čemu je?

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 led 2007, 10:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 04 pro 2006, 01:00
Příspěvky: 35
Bydliště: Uh. Hradiště-Mařatice
S tím rámečkem ti poradím.
Měl jsem stejný problém. Ty spodní packy jsou krátké a rámeček nedrží, že? Reklamoval jsem ho, koupil v jiném obchodě a zase to samé (zřejmě stejný dodavatel). Takže jsem ty spodní packy lehce nahřál zapalovačem a vyhl jsem je asi o 3-4mm směrem dolů a rámeček drží jak přibitý.
Ale nahřívej to z větší vzdálenosti (tak 3-4cm od vrcholu plamene), aby sis je neroztavil. Jen nahřát, aby změkly a vyhnout.
Jinak ten žlutý a modrý(nebo zelený) konektor tam mám taky, ale nezapojené.

_________________
Marea Weekend 1.9JTD 105, 77kW, ELX, r.v.2000, tm.modrá metalíza
CHIP + Xenony+Fólie
Fiat PuntoII 1.2 8V SX, r.v.2000, sv.modrá metalíza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2007, 21:20 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 29 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 726
Bydliště: Slaný 608 184 450
majster píše:
potrebujem zistiť aký procesor je v rádiu s DO.
Ja tam mám D17006A, a ovlada desce box.


Je tam ten istý. Došla ti schéma?

_________________
Peugeot 308SW 1,6 HDI
Fiat z devadesátek
ex Marea Week 1,9 JTD 2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2007, 23:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
já měl nezapojenej jenom ten žlutej,byl teda zapojenej ale nejsou tam žádný kabely,takže asi k ničemu,mám přesně to samý,krátký packy,ale dyž to budu reklamovat tak s tim bude akorát sr*ní a budu to muset posílat zpátky atd.,udělam tam náký uchýty a bude,akorát mě to s*** :evil:

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2007, 23:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 77
Bydliště: žatec
jo eště jedna věc,zkoušel sem jiný rádio ale při vypnutym motoru nehraje,to origo hrálo,dá se to nějak udělat?

_________________
mařenka 1,6 16V 97, tmavě modrá, moc hezká :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2007, 23:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 29 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 726
Bydliště: Slaný 608 184 450
každé rádio se připojuje na dva plusy.Trvale pro paměť a přes klíček pro vypínání rádia s chcípnutím motoru.
Když hraje pořád jsou ještě dvě varianty:
1, oba přívody jsou na trvalém napětí,nebo
2, rádio umožňuje znovuzapnutí bez motoru.(orig Fiat AD182-5H,L ale i spousta novějších rádií)

Pokud máš rádio podle 2, hledej závadu v rádiu (interní nastavení,nebo chyba)

Jinak ti nezbyde,než ho zapojit natvrdo (1,)a nezapomínat vypínat.

_________________
Peugeot 308SW 1,6 HDI
Fiat z devadesátek
ex Marea Week 1,9 JTD 2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 led 2007, 21:43 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 04 pro 2006, 01:00
Příspěvky: 35
Bydliště: Uh. Hradiště-Mařatice
mobius píše:
já měl nezapojenej jenom ten žlutej,byl teda zapojenej ale nejsou tam žádný kabely,takže asi k ničemu,mám přesně to samý,krátký packy,ale dyž to budu reklamovat tak s tim bude akorát sr*ní a budu to muset posílat zpátky atd.,udělam tam náký uchýty a bude,akorát mě to s*** :evil:


Fakt to jen trochu nahřej a vyhni ty packy směrem zešikma dolů. Tím ty packy jakoby prodloužíš a opravdu to dobře drží.

_________________
Marea Weekend 1.9JTD 105, 77kW, ELX, r.v.2000, tm.modrá metalíza
CHIP + Xenony+Fólie
Fiat PuntoII 1.2 8V SX, r.v.2000, sv.modrá metalíza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 led 2007, 22:10 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 04 pro 2006, 01:00
Příspěvky: 35
Bydliště: Uh. Hradiště-Mařatice
mobius píše:
jo eště jedna věc,zkoušel sem jiný rádio ale při vypnutym motoru nehraje,to origo hrálo,dá se to nějak udělat?


Já jsem si tam dával Panasonic CQ 1303NE a měl jsem ten samý problém.
U rádia jsem měl schémata na 3 typy zapojení. A pokud chceš, aby ti rádio hrálo nezávisle na poloze klíčku, musíš žlutý kabel, co jde z rádia připojit k červenému (stálé napětí) a pak si budeš rádio zapínat a vypínat sám podle potřeby. Nejenom, že to tak bylo popsáno v manuálu k rádiu, ale to samé mi poradili přímo ve Fiatu. Tak jsem žlutý rozpojil a připojil k červenému a jde to.

_________________
Marea Weekend 1.9JTD 105, 77kW, ELX, r.v.2000, tm.modrá metalíza
CHIP + Xenony+Fólie
Fiat PuntoII 1.2 8V SX, r.v.2000, sv.modrá metalíza


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz