Edit: sešrotováno, některé díly ještě jsou, udělám inventuru, jak pojedu kolem.
Long story short: Otec myslel, že Mařku dojezdí než mu seberou papíry, takže kašlal na jakoukoliv běžnou údržbu a sic to auto jezdí, osobně bych do něj v rámci vlastní bezpečnosti spíš nesedl

Tak místo toho, aby do ní cpal další prachy, koupil si jiný auto a todle chce nechat sešrotovat.Tak mě napadlo, že by něco mohlo udělat ještě někomu radost.
Z výbavy je tam tuším navíc akorát šíbr, jinak je to celkem sociálka (nemá to ani přední mlhovky), protože to tehdy kupoval nový a bylo to drahý jak prdel. Čili první majitel, tedy eko nezaplaceno. Technická končí 14.11., další by nejspíš ještě projít mohla, ale chtělo by to trochu lásky. Minimálně co vím, tak tam hučí zadní ložisko a prahy jsou ve stavu, kdy bych se bál přejet kanál, aniž by se to auto nezlomilo napůl. Najeto nevim a myslim, že je to celkem jedno, ale bude to něco kolem 200K. Posledních deset let hlavně krátky přískoky po obchodech. Obutý jsou tam univerzály od Michelinu na discích z mojí 2.0 (nájezd budou mít odhadem 40K). Odřenej a lehce prasklej nárazník.
Díly k tomu:
Náhradní pravý dveře (přední i zadní), potkal je na vrakáči, tak si říkal, že se můžou hodit.
Nárazník z mojí 2.0, v černé s mlhovkami. Chtěl ho přemontovat, ale zatím ten stávající držel, takže nebylo potřeba, mlhovky ve městě navíc nepotřebuje.
K tomu tam budou různé plastové díly, co jsme vyrabovali před sešrotováním mojí 2.0, kterou jsem nabízel tady
http://www.fiatmareaclub.com/viewtopic.php?f=7&t=23380. Plus příčníky na hagusy a HLX rádio s přípravou na měnič.
Auto je v Kroměříži, něco snadného můžu dovézt do Brna, kde teď žiju. U nějaké větší rozborky bude vhodnější si dojet a vzít, co je potřeba. Preference je naložit a odvézt všechno naráz, ale netuším, jak by se to řešilo legislativně, protože chápu, že eko platit nemá moc smysl a otec má špatné zkušenosti s nepřepisováním (borec, co od něj koupil auto, způsobil ožralej a bez papírů nehodu a on s tím pak měl hodně vysvětlování).
Kontakty:
Buď tady, případně číslo přímo na otce je 608 430 417, na mě 608 814 856.