FIAT Marea Fan Club

Usmívejte se na Marušky, Marušky se budou usmívat na vás!
Právě je 10 pro 2019, 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 257 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009, 09:17 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 06 říj 2007, 00:00
Příspěvky: 504
Bydliště: Krakovany,+420724916423
Motor: 2,2 JTD
renehanc píše:
Ahoj , prosím Vás mám jednu otázku: je někde postup – manuál nebo foto, jako a kam zapojit pal. počítač od p. Jelínka pro Mareu 1,6. Prolistoval jsem to cele a nic . Děkuji za info .



ahoj koukni na stranu 7 :lol:

_________________
Fiat Ulysse 2,2 JTD r.v. 2004
Ex Marea Weekend 1,6 r.v. 1997 1.8.2005 do 16.8.2018
http://jtichy75.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009, 09:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2006, 00:00
Příspěvky: 202
Bydliště: Plzeň-Snina tel: 605 521 080
Omlouvam se děkuji . :roll:

_________________
ex-Fiat Marea Weekend 1,6 16V SX r.v.9/96 šedivá - xenony 4300K , Fiat Stilo Multiwagon 1,6 16V šedá metla r.v. 3/2004


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2009, 22:16 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 dub 2009, 00:00
Příspěvky: 5
Bydliště: Vysocina
Bohuzel nemohu stale rozbehat zobrazovani rychlosti. :cry:

Proto timto prosim nekoho, kdo ma zabudovany a funkcni PP v Maree od p. Jelinka, zda by mi nevenoval chvilku a nevyzkousel u sebe muj PP.
Nabizim samozrejme financni nebo naturalni kompenaci ztraceneho casu.

Diky

_________________
Punto 1.1 40kw + palubni pc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2009, 22:31 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 18 led 2006, 01:00
Příspěvky: 2160
Bydliště: Brno
Motor: Panda 100HP MONZA
Mě od Jelínka taky neukazuje rychlost pokud se nepletu tak ani rychlost by ukazovat neměl mám ten redukovanej .Ukazuje okamžitou spotřebu ,částečnou spotřebu ,dojezd na litry co jsou momentálně v nádrži , napětí , potom něco o pruměrné rychlosti . Ale rychlost myslím že mě neukazuje :wink:

_________________
Panda 100HP MONZA
mopedy STADION


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Venuji
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 11:13 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005, 01:00
Příspěvky: 301
Bydliště: Polná
sestavený a funkční PP (neredukovaný) od p. Jelínka.
Ideálně někomu od nás z vysočiny.

_________________
Dušan
skype: mrazik21
icq: 385282775
1,9 MJ Fiat Stilo MW/2006


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 15:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 dub 2009, 00:00
Příspěvky: 5
Bydliště: Vysocina
eduard: Myslim, ze rychlost nebo min. ujetou vzdalenost by ukazovat mel. Me asi po 10 km ukazoval porad 0 km. K cemu by tam jinak byl pripojeny na sensor rychlosti.


nedory: To byla nabidka PP nebo koupe? Zrejme se ti neodeslala cela veta.

_________________
Punto 1.1 40kw + palubni pc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: je to
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 16:15 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005, 01:00
Příspěvky: 301
Bydliště: Polná
nabidka zdarma. (Mimo nej lze koupit moji Mareu na LPG, viz. inzerat v sekci prodam.).

Kdo PP chce a prijede si, ten ho dostane. Doufam, ze Mareu v brzke dobe vyymenim za Stilo MW a tam je PP standardne.

_________________
Dušan
skype: mrazik21
icq: 385282775
1,9 MJ Fiat Stilo MW/2006


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 16:26 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 dub 2009, 00:00
Příspěvky: 5
Bydliště: Vysocina
Cozpak o to, do Polne to nemam daleko, takze bych si prijel.
Spis me zajima, zda jsi mel ten Pp uz namontovany v aute a v provozu?

_________________
Punto 1.1 40kw + palubni pc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Měl jsem
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 16:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005, 01:00
Příspěvky: 301
Bydliště: Polná
ho v autě a fungoval, jen je třeba nastavit si konstanty.

_________________
Dušan
skype: mrazik21
icq: 385282775
1,9 MJ Fiat Stilo MW/2006


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2009, 18:28 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 18 led 2006, 01:00
Příspěvky: 2160
Bydliště: Brno
Motor: Panda 100HP MONZA
[quote="noxi"]eduard: Myslim, ze rychlost nebo min. ujetou vzdalenost by ukazovat mel. Me asi po 10 km ukazoval porad 0 km. K cemu by tam jinak byl pripojeny na sensor rychlosti. Celkovou ujetou ano to mě ukazuje ale momentální rychlost ne :wink:.

_________________
Panda 100HP MONZA
mopedy STADION


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 čer 2009, 13:27 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 24 dub 2009, 00:00
Příspěvky: 5
Bydliště: Vysocina
Dekuji uzivateli nedory za PP. Bohuzel jsem jeste nemel cas ho namontovat.

_________________
Punto 1.1 40kw + palubni pc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: PP
PříspěvekNapsal: 16 črc 2009, 16:13 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2007, 00:00
Příspěvky: 3
PP ma nove stránky : http://www.palubni-pocitac.ic.cz a nové ceny. Vyrábím uz jen redukovanou verzy. Komplet hotovou za 1990 Kč ,stavebnice za 1390 Kč.

_________________
výroba Palubního počítače http://palubni-pocitac.ic.cz Marea 1.8 16V r.v. 1998


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 led 2010, 11:51 
Offline
Guvernér
Uživatelský avatar

Registrován: 21 črc 2007, 00:00
Příspěvky: 452
Bydliště: Hlinsko v Čechách,Srní 607903612
Motor: Marea 1.9 JTD + 1.4 Tipo
Tak po dlouhe dobe jsem sestavil PP od Jelikna. Ozivovani bylo rychle, ale to serizovani a nastavovani. Skoro 3 mesice, dal jsem ho na 1.8. Jsem zatim s tim spokojen , jen musim vybrat nejake umisteni v aute. Ted ho mam umistene po popelnikem pred radici pakou. Koukal jsem tu jak to mate vy, mozna se necham inspirovat a nekoho okopiruji. V prumerne spotrebe se pohybuji + 0,2l/100Km nez podle vypoctu, ale to se doladi. To je podle me dobry vysledek :) .

_________________
Fiat Tipo 1.4 95K 01/17"
Fiat Marea Weekend 1.9 Jtd 110 '01 rodinný klenot
Fiat 500 1.2 '07 manželky miláček


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2010, 21:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 08 bře 2010, 01:00
Příspěvky: 1
Zdravím vás, mam ten palubný počítač od p.Jelínka, zhotovený, oživený, mam problem s inštalaciou do auta, nemam čidlo na otáčky a aj problém s upevnenim, ak by mal niekto záujem , - - - 40€ - - - ... hancak@gmail.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2011, 18:43 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2008, 00:00
Příspěvky: 37
Bydliště: Medzibrod
Je to už dávno čo sa to tu preberalo ale možno niekto poradí. Mám PP od Jelínka ale verziu 4,35,po namontovaní do auta všetko fungovalo ale iba chvilu.Teraz ukazuje len napetie a palivo ale km a spotrebu nie.Kable od vstrekovača aj od tachometra sú v poriadku.Stretol sa už niekto z touto závadou?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 257 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz