Přátelé,
jak už bylo vysloveno na srazu na Slovensku, moc ráda bych Vás chtěla pozvat na konání dalšího podzimního v pořadí už 39-tého mezinárodního srazu, který bude pořádat Severočeská klika.
Termín: 06.09.-08.09.2024
Místo: Stará Oleška (okr.Děčín), konkrétně: https://www.camppodlesem.cz/1) Ubytování: - areál kempu je rezervovaný jenom pro nás
- ubytování je možno v chatkách 4- lůžkových, cena za chatku je jednotná, ať v chatce spí 1 nebo 4 účastníci
- přípojky na karavany jsou k dispozici i místo pro stany
- plánek s rozmístěním chatek se mi snad podaří nahrát později
REZERVACE UBYTOVÁNÍ BUDE SMĚROVÁN NA MOU OSOBU, CHATKY A OSOBY BUDETE HLÁSIT MNĚ, JÁ UŽ DO KEMPU BUDU DÁVAT SEZNAM S PŘÍJEZDEM A REZERVACÍ UBYTOVÁNÍ.2) Info ke stravování a občerstvení po dobu srazu:Pan majitel nám nabídnul celodenní pitný režim v otevřeném baru přímo v kempu. Bohužel nezřizují restauraci, proto jsme se s panem majitelem domluvili, aby nám „navařil“ pouze na sobotní den. Páteční a nedělní den je v režii každého účastníka srazu.
K obědu: řízek s bramborem + polévka?
K večeři: guláš s knedlíkem
Prosím, ti kteří budou mít zájem o stravování, napište mi počet porcí a o co máte zájem oběd, večeři nebo obojí? Aby měl malou představu kolik porcí si připravit….
Vlastní výčepní zařízení, prosím, do kempu nebrat, sám majitel nás na to upozorňoval, že si to nepřeje….
3)
Objednávky trik spustíme později, řešíme návrh a barvu, tak prosím o strpení.4)
Nabídka na poobědový výlet spojený se spanilou jízdouS Pepčou jsme trošku brouzdali, kam bychom mohli společně zavítat a naskytla se nám jedinečná možnost…navštívit s průvodcem
Muzeum koncentračního tábora. Podzemní továrna z II. světové války Rabštejn vesnice Janská
Více zde:
https://www.podzemirabstejn.cz/Pokud by byl zájem, pan průvodce (předseda spolku pan Hunčovský) nám přislíbil 1,5-2h prohlídku obou okruhů (muzeum + podzemní nádrže).
Prosím, opět, kdo by měl o tuto prohlídku zájem, napište mi počet osob vč. dětí, abych panu Hunčovskému nahlásila přibližný počet osob. Pokud by nás totiž bylo více, rozdělil by nás do více skupin popř. by poprosil o pomoct druhému průvodci.
Vstupné je uvedeno na hlavní stránce. To budu vybírat při registraci v kempu, poté v sobotu předám celkovou částku a počty panu Hunčovskému při zahájení prohlídky.
PS: teplota v muzeu i v podzemí je kolem 10 st.Celsia takže se přiobléknout a povinnost je mít sebou baterku popř. čelovku.
Tak to je prozatím vše, co jsem měla v hlavě, abych nezapomněla a v průběhu času budu přidávat další informace. Jsem tu přátelé pro vás, cokoliv, kdykoliv mě neváhejte kontaktovat!